De nieuwe Reggehof Cinema blijkt een schot in de roos

De bioscoop die sinds kort geopend is in de Reggehof is erg succesvol. De zaal is bij de meeste films goed gevuld. Of het nou familiefilms, dramafilms of actiefilms zijn. De bezoekers smullen van het aanbod en zijn super enthousiast over de echte bioscoopbeleving. Alles is dan ook nieuw aangeschaft: een immens groot filmdoek, een professionele cinema projector en een dolby 7.1 surround sound speakersysteem.
In de Reggehof Cinema draaien de grootste bioscoophits van het moment. Waaronder “De slag om de Schelde”, “Fast & Furious 9”, “The Boss Baby” en “De Luizenmoeder”. Nieuw op het programma staan o.m. “Aznavour”, “Tina” en “André Rieu”.
Ook Filmhuis Alleman gaat gebruik maken van de nieuwe faciliteiten en mogelijkheden. Dat houdt in dat ook op de dinsdagavond voortaan de allernieuwste arthouse films te zien zullen zijn. Waaronder “Supernova” en “Nomadland”.
Kijk voor het complete filmprogramma op reggehof.nl/film.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.