De lessen bij dansschool Reiners gaan weer start, nu ook Latino Americano

Dansschool Reiners gaat op 20 september starten met een nieuw seizoen. Gaan jullie trouwen volgend jaar? Zoeken jullie een leuke gezellige activiteit? Ooit al eens gedanst en het weer oppakken? Wel eens plannen gehad om een cursus te doen maar is er nog niet van gekomen? Allemaal goede redenen om je in te schrijven voor een cursus dansen.
Het nieuwe dansseizoen bestaat in eerste instantie uit 13 lessen.
De cursussen voor de jeugd starten weer vanaf 2 oktober. Dit is een cursus in eerste instantie van tien lessen, eventueel vervolgd met nog eens tien lessen. Lestijd is zaterdag van 19.30 tot 20.45 uur.
Naast de standaard danslessen biedt Reiners deze zomer ook een korte cursus “Latino Americano” aan. In 5 weken leer je de beginselen van de Cha cha, Rumba, Jive en Salsa. De mini cursus gaat van start op vrijdag 20 augustus.
Kijk voor info over de diverse danscursussen op de website van dansschool Reiners.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.