NSW10 heeft nu ook kleding van “Smith & Soul”

Dameskledingzaak NSW10 heeft het merk Smith & Soul toegevoegd aan de collectie. Smith & Soul is een dynamisch modemerk opgericht in Duitsland, waarbij de specialiteit ligt bij het ontwerpen van kleding met een feilloze pasvorm. Een duidelijke identiteit, gevoel voor details en innovatieve materialen vormen de basis van het succes van het Duitse modemerk. In de zomer kun je hier terecht voor elegante overhemden en jurken met een vrolijke prints. ’s Winters kun je je hart ophalen aan onder meer truien en sweaters.
Onder de nomer “Stapel je korting” is bij NSW 10 is de zomersale van start gegaan. Hoe meer artikelen je koopt hoe hoger de korting: 1 artikel 30% korting, 2 artikelen 40% korting, 3 artikelen of meer 50%.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.