Nieuw in Goor: Warenhuis Hus, van kleding tot boeken

Aan de Grotestraat 57a opent op woensdag 14 juli a.s. warenhuis “Hus”. De winkel verkoopt met name kleding, schoenen, riemen en tassen, van degelijke kwaliteit en voor stuntprijzen.
Eigenaar is de 50-jarige Huseyn Karabuk uit Deventer. In de koekstad heeft hij ruim 30 jaar ervaring met zijn winkels in kleding en lederwaren. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in kleding- en lederreparaties.
In het pand aan de Grotestraat zat in het verleden Bed & Body. Aan de voorkant is sinds enkele jaren Zippytoys gevestigd. Karabuk heeft de achterkant van het pand gekocht. De winkel is maar liefst 340m2 groot. De voordeur van de winkel is te vinden in de steeg tussen Zippytoys en de Sfeerkamer.
Het aanbod in de winkel komt uit partijhandel. Daarom kunnen de prijzen laag worden gehouden. Naast kleding en lederwaren worden er in de winkel onder meer ook hoeden, sjaals, stropdassen, boeken, kaarten, sieraden, enzovoorts verkocht. De prijzen bij warenhuis Hus zijn zo’n 70% lager dan normaal.
De winkel zou aanvankelijk op 7 juli de deuren openen maar door waterschade is die datum opgeschoven naar woensdag 14 juli.
De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.
Als openingsaanbieding ontvangt iedere betalende klant gratis een lederen sleutelhanger t.w.v. 12,95. U bent van harte welkom, de koffie en thee staan klaar.
Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van warenhuis Hus.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.