Juliette Boumen en Nick Zendman van cafetaria de Specht komen uitgebreid aan het woord in de jongste uitgave van het blad “Enjoy”.
Onder de kop “We blijven vernieuwen” vertellen de uitbaters over de veranderingen die al zijn en nog zullen worden doorgevoerd. Zo is de afhaal gescheiden van gasten die binnen eten. Ook de balie zal worden doorgetrokken voor een extra grote ijs- en broodjescorner. En ook het terras gaat op de schop. Het wordt ruimer, mooier en warmer, met extra picknicktafels en -banken. Daarnaast komen er speciaalbieren op de kaart en worden er luxe borrelhappen geserveerd. Eerder al zijn de voorgerechten en wijn geïntroduceerd. “Zo worden we eigenlijk steeds meer een eetcafé, maar dan wel toegankelijk”, aldus Nick Zendman.
Het volledige artikel is te lezen via deze link. Enjoy is een maandelijks horecamagazine dat wordt uitgegeven door Bidfood. Bidfood is een online horeca groothandel die actief is in heel Nederland.




