Sport-Inn haalt “Sjeng Sports” in huis

Sport-Inn Goor heeft het merk “Sjeng Sports” toegevoegd aan de collectie.
Door zijn jarenlange ervaring in de tenniswereld wilde Sjeng een tijdloos merk creëren dat zowel functioneel als comfortabel is. Inmiddels wordt de sportkleding van Sjeng Sports voor veel meer doeleinden dan alleen tennis gebruikt. De comfortabele sportkleding wordt ook veelvuldig gebruikt als bijvoorbeeld fitness kleding. Het aanbod van Sjeng Sports bestaat uit diverse trainingspakken, sportbroeken, fitness shirts, teamkleding tennis, trainingsjacks en meer. Zowel voor dames als heren. Door de hoogwaardige stoffen die gebruikt worden voor de kleding, blijft deze altijd prettig zitten; ook na een intensieve sportsessie. De sportkleding van Sjeng Sports heeft een ademend vermogen en is gemaakt van stretch materiaal. Het tijdloze merk dat zowel functioneel als comfortabel dient te zijn is hiermee dus zeker neergezet.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.