Burgemeester Nauta en Tamara openen Goorse wensboom

Burgemeester Nauta en Tamar, cliënte van DagActiviteitenCentrum De Roos, hebben donderdag 3 december jl. de wensboom in het centrum van Goor geopend door de druk op een knop waardoor de verlichting in de wensboom aanging. Daarna stopten de Burgemeester en Tamar de eerste wensen in de wensbox bij de boom. Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden in samenwerking met BIZ, Goor Collectief en Hofmarketing de komende periode wensen vervuld voor de inwoners van Goor.
Samen met klanten, leden en partners zet de Rabobank zich in voor een sterkere leefomgeving en voor de grote maatschappelijke uitdagingen van nu. “Dit kunnen we niet alleen” zegt Robin Geerdink, directievoorzitter van Rabobank Centraal Twente. “Daarom hebben we in Goor de handen ineengeslagen en dit project opgepakt met WISH3, BIZ, Goor Collectief en Hofmarketing. Ook leveren Salut Welzijn, Wijkvoorziening Het Doesgoor, Stichting Franje, de scholen en straks het Glazen Huis enthousiast hun bijdrage. En niet te vergeten de cliënten van Aveleijn. Wat zijn ze druk geweest en wat hebben ze mooie creaties gemaakt. Fantastisch om met zoveel partijen dit te mogen doen voor Goor. Juist in deze tijd is omzien naar elkaar meer dan ooit nodig.” Paul Reef, voorzitter BIZ, vult aan: “Vanuit BIZ en Goor Collectief zijn wij ook erg blij dat we wat extra’s kunnen betekenen voor zowel de ondernemers als voor de inwoners van Goor. De metershoge en prachtige versierde kerstboom vormt deze maand het warme middelpunt van Goor. Burgemeester Nauta: “het is prachtig wat de kunstenaars van DAC De Roos uit Goor gemaakt hebben en wat zijn ze druk geweest. Ik zie fleurige lange slingers en mooie creaties van oude materialen zoals oude cd’s en blikjes. En die prachtige tekeningen die weer de basis vormen voor de wenskaarten en posters. Wat mooi dat er zoveel partijen betrokken zijn en mensen met elkaar zijn verbonden. Dit is een prachtig project voor Goor.”
Iedereen in Goor kan een wens indienen in de wensbox of online via www.wish3.nl. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de mooiste wensen vervuld.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.