Burgemeester Nauta en Maarten ter Hofte onthullen wensboom

De grote wensboom in hartje Goor is woensdag jl. onhult door Burgemeester Nauta, Nederlands kampioen rolstoeltennisser Maarten ter Hofte en Fatima, cliënte van Aveleijn DagActiviteitenCentrum (DAC) De Roos. Daarna stopten de burgemeester, Maarten en Fatima de eerste wensen in de wensbox bij de boom. Vanuit het initiatief van Rabobank Centraal Twente en WISH3 worden in samenwerking met Goor Collectief, Stichting BIZ, en Hofmarketing de komende periode wensen
vervuld voor de inwoners van Goor.
“We vinden het belangrijk om ook kinderen te betrekken bij de wensboom en dat er op school gesprekken ontstaan over een waardevolle wens voor iemand anders” vertelt Robin Geerdink, directeur van de Coöperatieve Rabobank Centraal Twente. “Alle scholen en kinderopvangorganisaties konden meedoen aan de wedstrijd: ‘Wie versiert de mooiste wensbox?’ Er zijn prachtige exemplaren binnengekomen maar de prijs, een poffertjesbakker op school, ging naar de Prins Constantijnschool.” Maarten ter Hofte en Robin Geerdink overhandigden samen deze prijs aan de trotse winnende school.
Na de onthulling van de wensboom werden door burgemeester Nauta, Maarten ter Hofte en Fatima de eerste wensen in de box gestopt. Naast de persoonlijke wensen van Maarten en Fatima wenste de burgemeester dat meer mensen zich verbonden voelen met hun (leef)omgeving, juist nu in deze periode eenzaamheid op de loer ligt. Ze gaat in samenwerking met Salut Welzijn en in het kader van het gezamenlijke project ‘Één tegen eenzaamheid Hof Van Twente” mensen bezoeken, een praatje maken en hen een hart onder de riem te steken.”
Iedereen in Goor kan een wens indienen in de wensbox of online via www.wish3.nl. De ingekomen wensen worden geselecteerd en beoordeeld door Rabobank Centraal Twente, BIZ, Goor Collectief, Hofmarketing en WISH3. Na beoordeling worden de
mooiste wensen vervuld.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.