Goorse Wintermarkt verplaatst naar 2022

Alles was klaar om de Goorse Wintermarkt op 18 december plaats te laten vinden. Meer dan 100 paarden waren er al aangemeld en de op de deelname van het marktgedeelte was zelfs al een stop gezet i.v.m. de vele aanmeldingen.
Gezien de situatie zoals deze geschetst is tijdens de persconferentie van 26 november heeft de organisatie van de Goorse Wintermarkt definitief besloten om het evenement door te schuiven naar de derde zaterdag van december 2022. “Het is niet expliciet gezegd dat evenementen niet door mogen gaan maar we moeten in deze de eigen verantwoordelijkheid nemen”, aldus de organisatie.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.