Nieuwe kleuterkoor van start bij Home of Talents

Er zijn heel veel redenen waarom samen zingen je gelukkig maakt, en bij Home of Talents vinden ze dat je niet jong genoeg kunt beginnen. Onder leiding van de jonge en superleuke AMV-docent Sara Weeda wordt er een nieuw kleuterkoor gevormd. Het seizoen wordt natuurlijk afgesloten met een optreden voor ouders en vriendjes.
Onder leiding van docent Sara leren kinderen hun stem te ontdekken, maar vooral hoe leuk het is om samen met anderen te zingen en bewegen. Er wordt spelenderwijs gewerkt naar een afsluitend optreden, waarin het geoefende repertoire aan alle ouders wordt gepresenteerd. De lessen zijn wekelijks op maandag van 16.15 tot 16.45 uur in theater De Reggehof. De cursus van 20 lessen kost € 75, bij latere instroming wordt het lesgeld evenredig verrekend. Een proefles is gratis, en instromen kan het hele jaar. Dus meld je snel aan via de website homeoftalents.nl, zoek op ‘kleuterkoor’ en kies je locatie.
Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops, in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal. De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten.
Wil je kind graag op les maar is het lesgeld een probleem? Dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument.

Foto Sara Weeda, door Barbara Trienen

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.