Luchtkussenevenement in sporthal de Mossendam

In sporthal de Mossendam wordt op 20 oktober een gigantisch luchtkussenparcours opgezet. Denk daarbij aan een stormbaan, Base Jump, Bouncing Balls en voetbalboarding.
Het evenement wordt gehouden in twee verschillende leeftijdscategorieën. Leerlingen van de basisschool zijn welkom van 10.00 tot 13.00 uur en kunnen zich aanmelden via deze link . Leerlingen van het middelbaar onderwijs zijn welkom van 13.30 tot 16.30 uur. Zij kunnen zich aanmelden via deze link.
Deelname is gratis.
Iedereen vanaf 13 jaar moet een geldige coronatoegangsbewijs hebben. De QR-code in de app krijg je als je gevaccineerd bent, net hersteld bent van corona of een negatieve test van minder dan 24 uur oud hebt. Geldt alleen voor toegang tot de kantine.
De Sport- en speldag wordt georganiseerd door het sportteam van wijkvoorziening ‘t Doesgoor.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.