Sterrin’s Reptielenreis in de Reggehof

Tv-ecoloog Sterrin Smalbrugge is op zondag 17 oktober te gast in de Reggehof. Sterrin is bekend van de vele tv-programma’s waarin ze haar opwachting maakte. En inmiddels zijn ook de papa’s onder de indruk en de mama’s op hun hoede na haar optreden in Expeditie Robinson.
Op 17 oktober neemt de afgestudeerde ecoloog en herpetoloog uit Rijssen iedereen mee op avontuur in de wereld van de reptielen! In “Sterrin’s Reptielenreis” brengt ze haar passie voor slangen en reptielen over op het publiek. Om zo een nieuwe generatie natuurbeschermers (7+) te inspireren. Als er iemand in staat is om daarvoor te zorgen dan is het de aanstekelijk bevlogen Sterrin wel. Uiteraard komt ze niet alleen naar Goor, op het podium wordt ze vergezeld door haar lievelingsbeesten. Zo wordt De Reggehof zondag een theaterjungle, als publiek was je nog nooit zo dicht bij zulke boeiende reptielen.
Tickets kosten € 17,00 en zijn verkrijgbaar op www.reggehof.nl.
Na afloop van de voorstelling is er gelegenheid om nog dichterbij Sterrin en haar beesten te komen om een van haar boeken (ook ter plekke verkrijgbaar) te laten signeren. Een legitimatie- en coronatoegangsbewijs zijn verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.