Op de pedalen tijdens de 28e Herfst Fietsvierdaagse

Van maandag 18 t/m donderdag 21 oktober 2021 kunt u weer deelnemen aan de Hof van Twente Herfst Fietsvierdaagse. Er kan gekozen worden uit routes van 35, 50 en 70 kilometer in verschillende richtingen. De routes zijn bewegwijzerd. Het unieke routesysteem geeft u onderweg de mogelijkheid te kiezen welke afstand die dag het beste bij u past.
Onderweg komt u langs verschillende bezienswaardigheden en er is genoeg tijd om onderweg even af te stappen en te genieten van de mooie natuur en de Twentse gastvrijheid. U komt o.a. langs de Sallandse heuvelrug, de Twickelse bossen en Diepenheim met haar kastelen.
Met uitzondering van de maandag is er bij terugkomst elke dag live muziek. De Reggehof biedt een scala aan drankjes en hapjes. Ook de Goorse Horeca heeft tal van betaalbare mogelijkheden. Op zondag 17 oktober is er in de Reggehof van 14.00 tot 17.00 een muzikale ontvangst. Tijdens deze middag kunt u, met een fietstocht van 25 kilometer, alvast de beentjes een beetje los fietsen. Er is dan van 16.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om in te schrijven. Ook de startbewijzen van diegene die voor ingeschreven hebben liggen dan klaar om af te halen.
De start en de finish van de Hof van Twente Herfstfiets4daagse vinden plaats bij de Reggehof. Starten kan tussen 9.00 en 12.00 uur. Een weekkaart kost € 11,50 per persoon. Een dagkaart € 3,50.
Kijk voor meer informatie op www.fietsvierdaagse.eu.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.