Acteren, zingen en dansen in de musicalklas van HoT

In theater De Reggehof in Goor gaat op dinsdag 5 oktober een nieuwe Musicalklas van start. De eerste les is gratis, instromen is de eerste weken nog mogelijk. Je werkt met drie docenten aan een vrolijke musical, en je sluit af met een grandioze uitvoering op het grote podium van theater de Reggehof. Houd jij ook van musical en wil je zelf op het podium staan? Teken dan in voor de musicalklas van Home of Talents.
In de Musicalklas werk je samen met theaterdocent Jos Brummelhuis, koordirigent Sara Weeda en dansdocent Marloes Willems aan een superleuke musical. Je gaat aan de slag met acteren, zingen en dansen en je leert wat er allemaal komt kijken bij het maken van een musical. Zo kun je je eigen talenten ontdekken en ontwikkelen. En wie weet word jij wel een nieuwe musicalster.
In 30 weken wordt er gewerkt aan de verschillende disciplines en is er aandacht voor de algemene ontwikkeling van zang, dans en spel.
De cursus kost € 265, de lestijd is op dinsdag van 15.45 tot 17.15 uur. Aanmelden kan op de website homeoftalents.nl, zoek op musical.
Home of Talents is de samenwerking van Muziekschool Hof van Twente en Creatief Centrum De Reggehof. Op de website homeoftalents.nl vind je heel veel leuke cursussen en workshops, in de categorieën dans, muziek, beeldend, multimedia en theater en taal. De lessen worden altijd gegeven door professionele docenten.
Wil je kind graag op les maar is het lesgeld een probleem? Dan helpt het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.