GYG Entertainment lanceert evenementen app

Inspelend op de toenemende moeilijkheden, maar ook mogelijkheden in de entertainment-wereld, heeft GYG Entertainment Goor een unieke app ontwikkeld waarmee evenementen bezoeken nog nooit zo toegankelijk was. In samenwerking met SST in Enschede heeft GYG met deze app de mogelijkheid gecreëerd om alle evenementen in de buurt in 1 overzicht weer te geven. Verder is het mogelijk om evenementen te filteren op genre, locatie en datum, en om direct tickets te kopen. Ook staat belangrijke informatie per evenement vermeld.
Bovendien kunnen aanbieders evenementen toevoegen op gebruiksvriendelijke wijze. Eventagenda’s zijn automatisch te synchroniseren met de GYG app. Op deze manier kunnen evenementen zonder uitgebreide reclamecampagnes gemakkelijk worden gepromoot en aangeboden. Doordat persoonlijke voorkeuren van gebruikers van de app worden bewaard, is directe promotie mogelijk.
De beoogde doelgroep wordt zo direct en eenvoudig bereikt. Tickets kunnen met een unieke QR-code uitgegeven en gescand worden na aankoop van de gebruiker in de app. Verder is het mogelijk om evenementen te live-streamen in de GYG- app. Op deze manier wordt de toegankelijkheid van een (uitverkocht) evenement nogmaals verhoogd.
Directeur/eigenaar Antonio Klarenbeek van GYG Entertainment is zeer enthousiast over de applicatie. “Deze app geeft de gebruikers de mogelijkheid om heel overzichtelijk per locatie of per event evenementen/voorstellingen te vinden die jouw interesse hebben. Juist nu we zo verlangen naar een gezellige avond theater, een concert of een avond uit, is het soms zoeken naar een speld in een hooiberg: wat is mogelijk met betrekking tot de corona- maatregelen? Waar vind ik het leukste evenement om als eerste naar toe te gaan? Waar en hoe koop ik tickets?. Op dit moment bieden podia en festivals hun evenementen enkel op hun eigen platform aan. Uiteindelijk kunnen we deze versnippering van informatie over wat er waar te doen is met deze app ondervangen. Je bent altijd vooraf op de hoogte van wat er te doen is en je kunt deze informatie gelijk delen met je vrienden en gelijk de tickets online boeken. Door je interessesfeer kenbaar te maken word je op de hoogte gehouden van de events die jou het meeste aanspreken en hoeft er niets aan je voorbij te gaan.”
De GYG- app heeft als doel entertainment optimaal toegankelijk te maken voor iedereen. Dit is gerealiseerd door een gebruiksvriendelijk overzicht van entertainment te bieden. Na lastige tijden voor zowel bezoekers- als aanbieders van evenementen is de GYG- app een efficiënte oplossing die een belangrijke bijdrage levert aan de nieuwe start van een bruisend cultuur- en uitgaansleven.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.