Natuurlijk draait de nieuwe James Bond ook in de RH Cinema

“No time to die” is de titel van de 25e James Bond-film. Natuurlijk is deze topfilm ook te zien in de RH Cinema. Vanaf 1 oktober gaat de reeks vertoningen van start om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 10,07.
In “No time to die” heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.
In No Time to Die keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.
Kijk voor data en tickets op de website van RH Cinema.
De voorverkoop gaat van start op maandag 20 september, 12.00 uur.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.