Filmhuis Alleman vertoont “The Father” met Anthony Hopkins

De Brits-Franse dramafilm “The Father” is op dinsdag 21 september te zien in Filmhuis Alleman.
The Father is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins laat je geen moment los. Olivia Colman als zijn dochter Anne, maakt zowel haar onmacht als haar liefde tastbaar.
Anne zoekt opnieuw een verzorgster voor haar dementerende vader Anthony, die steeds weer alle hulp afwijst. Zij beschouwt de hulp echter als noodzakelijk omdat ze zelf op het punt staat om met haar partner naar Parijs te verhuizen. Voor Anthony is niet meer duidelijk wat echt is en wat zich in zijn hoofd afspeelt. We beleven het verhaal door zijn ogen en voelen zijn verwarring. Zijn vertrouwde omgeving blijkt niet meer zo vertrouwd.
Zijn verbluffende acteerprestatie leverde Hopkins zijn tweede Oscar voor Beste Acteur op. Florian Zeller won de Oscar voor Beste Bewerkte Scenario. Hij verfilmde zelf zijn gelauwerde toneelstuk dat, onder andere, op het West End en Broadway te zien was.
De film begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 7,50. Tickets zijn te bestellen via www.filmhuisalleman.nl. Daar vind u ook het overzicht van alle andere films.
De trailer van “The Father” is te bekijken via deze link.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.