Hans Brunnekreef en schoolplein Heeckeren winnen Hoffelijkheidsprijs

Tijdens de uitreiking van de Hoffelijkheidsprijzen bij De Kroon in Markelo waren er twee Goorse winnaars. In de categorie Werken werd Eco Green Twente van Hans Brunnekreef uitgekozen als winnaar. Zijn bedrijf werd geroemd vanwege de gedurfde ommezwaai in coronatijd. In de categorie Wonen was de winst voor het groene speelplein van Heeckerenschool.
TikTik Tok-juffrouw Sanne Assink uit Hengevelde werd verkozen tot Held van Hof. Publiekstrekker Warmelo werd beloond met de winst in de categorie Recreëren. Tot slot reikte wethouder Harry Scholten als verrassing een extra Hofprijs uit aan de Jongerenraad Hof van Twente, omdat gemeente Hof van Twente dit jaar 20 jaar bestaat.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.