Vintage kleding “Euroshoppen” voor het goede doel

Bij het Kleding- en Speelgoedhuys kunt u de hele maand september komen “Euroshoppen”. Dat betekent dat de hele collectie vintage kleding te koop wordt aangeboden voor bedragen van tussen de € 0,50 en € 5,00. De opbrengst gaat voor 100% naar het goede doel.
De actie is in het leven geroepen door Pax Kinderhulp. Deze organisatie zet zich al sinds 1961 in voor kinderen die in moeilijke omstandigheden leven, door o.a. oorlog, natuurrampen, armoede en sociale achterstand. Pax Kinderhulp creëert voor deze kinderen de mogelijkheid om even écht kind te zijn en willen ze daarmee vertrouwen geven in een betere toekomst. Vanuit de lokale werkgroep wordt kinderen uit Berlijn een vakantie aangeboden bij gastgezinnen in Oost Nederland, worden Syrisch/Iraaks vluchtelingenkinderen in Irak geholpen en worden ook kinderen uit de Hof van Twente geholpen met kleding en speelgoed.
Het Kleding- en Speelgoedhuys is geopend op maandag- woensdag- en vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Adres: De Mossendam 8 (Bij de parkeerplaats van GFC en de sporthal). Er is geen pinapparaat aanwezig.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.