Uniek Goors Bokbier vanaf medio september verkrijgbaar

Uitbater Eric Weerkamp van Café De Ster, Antonio Klarenbeek van GYG Entertainment en de Goorse “biermakelaar” Gerrit Verdriet hebben gedrieën de handen inéén geslagen en introduceren een echt Goors Bokbier. Nadat vorig jaar het GoorsGoud tijdens en na het Schoolfeest van 2020 al een schot in de roos bleek te zijn en de Goorse Stadsbrouwerij dit jaar het stokje overnam met het Skoolfeesbier en Stoombier werd het nu tijd voor een eigen bokbiertje.
Omdat op korte termijn de Stadsbrouwerij dit niet kon invullen hebben we na bemiddeling door Gerrit Verdriet aan Café De Ster de exclusiviteit gegeven van het enig, echte “GoorsBrons”, aldus Klarenbeek. Dit bokbiertje met een speciaal recept is uitsluitend bij Café De Ster op de fles te verkrijgen vanaf maandag 13 September aan de bar. Daarnaast is er, voor “thuis” een beperkte gedeelte van het aantal beschikbare flessen verkrijgbaar in doosjes á 12 fles.

Foto v.l.n.r: Gerrit Verdriet, Eric Weerkamp en Toon Klarenbeek

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.