VT Wonen zet ’t Doktershuuske in de top 10

Wilma Godwaldt en Erik Spijkerman van ‘t Doktershuuske konden deze week hun geluk niet op toen ze hun B&B in de Top 10 van VT Wonen zagen. Onder de kop “Een greep uit de leukste B&B’s van Nederland” staat de Goorse Bed & Breakfast op plaats 8.
“In ’t Doktershuuske in Goor ontbijt je gewoon gezellig rond de kachel, want het ontbijt komt per theekar de kamer binnen. Door de eigen ingang voelt de B&B aan als een klein huis met alles erop en eraan. Behalve dan dat je ontbijt klaargemaakt wordt. Lekkere luxe”. Aldus het artikel op VTWonen.nl.
Op booking.com wordt de B&B gewaardeerd met 9,6 (62 beoordelingen). Volgens de boekingssite kunnen stellen met name de locatie waarderen.

Foto: Facebook ‘t Doktershuuske

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.