“Kessels team voor tandzorg” te zien in het RTL-programma Op de Zaak

De nieuwe tandartsenpraktijk van Koen Kessels en zijn team was zondag 25 juli jl. te zien in “Op de zaak”. In het TV programma krijgen we een inkijkje in de gloednieuwe praktijk, die dit voorjaar verhuisde van het Julianaplein naar de Grotestraat 26.
Een grootse opening, inclusief open huis, zat er door de coronarestricties niet in maar op deze manier kunnen we toch kennis maken met de nieuwe praktijk.
Plaatsgenoot Koen Kessels nam de praktijk van Frans Koop al over in 2016 en heeft dus ook en eigen en groter onderkomen. De nieuwe praktijk is gevestigd in pand waar eerder accountantskantoor Mazars zetelde. Voor de praktijk aan de Grotestraat is gekozen omdat er meer kamers en parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Dat was nodig omdat aan het Julianaplein niet iedereen behandeld kon worden. Er was een wachtlijst met ongeveer 200 mensen.
Het programma “Op de Zaak” is terug te kijken via deze link. Het item start op 11.45.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.