Jumbo Leussink haalt de nationale pers met vroege kruidnoten

Zowel de Telegraaf, Linda.nl als Hart van Nederland besteedden maandag jl. aandacht aan het feit dat Jumbo Leussink al is begonnen met de verkoop van kruidnoten. “Hartje zomer, dus jawel: daar zijn de eerste kruidnoten” schrijft de Telegraaf. “De supermarkt is er wel vaker als eerste bij met de kruidnootjes”. Linda.nl meldt dat de verbazing overheerst, maar dat Twitteraars vooral blij dat de lekkernij weer te koop is. “Dat kruidnoten eigenlijk bij het Sinterklaasfeest in december horen, daar trekt een supermarkt in Goor zich niets van aan”, aldus Linda.nl. “Het duurt nog 138 dagen voor het heerlijk avondje weer is gekomen, maar de eerste kruidnoten liggen nú al in de winkel. Bij de Jumbo in Goor, om precies te zijn. Want beter te vroeg, dan te laat”, schrijft Hart van Nederland op hun website.
“Ze zijn er inderdaad weer, voor de liefhebber! Bedankt Mike Gerritsen”, schrijft Jumbo Leussink op Facebook. Het was de fanatieke Twitteraar Mike Gerritsen die als eerste een tweet verstuurde over het onderwerp.

Foto: De Tweet van Mike Gerritsen

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.