Zo’n goed gevulde tuintas van DAC de Roos, die moet je hebben!

De groep van Aveleijn Dagactiviteitencentrum (DAC) de Roos uit Goor heeft niet stil gezeten tijdens de lockdown. De groep heeft namelijk een heuse tuintas ontwikkeld. Met dit gezamenlijke project hebben de cliënten in hun eigen tempo aan een item voor in de tas gewerkt. De inhoud van de tas bestaat uit o.m. uit kaarten, een serveerplank, tapasschaal, decoratieve hanger, kussenhoes, hanger en nog veel meer.
Het traject wordt begeleid en ondersteund door de begeleiders van de locatie. Tachtig procent van de items is door de cliënten zelf gemaakt. “Het draagt iets bij en je wordt als cliënt gezien. Dat is een waardevolle gedachte”, aldus Marieke Zandvoort (begeleider DAC de Roos). De begeleiders kunnen de cliënten door deze tas iets leren, ze ondersteunen en met kleine stapjes komen ze gezamenlijk tot het eindproduct. De ontwikkeling die de cliënten daarmee doorlopen is waardevol en voor zowel de cliënt als de begeleiders met recht een zinvolle dagbesteding.
De tuintassen zijn te koop € 14,95 per stuk. Wilt u graag zo’n tas kopen, stuur dan een Facebook privébericht naar DAC de Roos of bel met 0547 260793.
De opbrengst wordt weer geïnvesteerd in nieuwe activiteiten en producten.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.