Doe mee aan de “Freerun Jam” in sporthal de Mossendam

Is springen, klimmen en rennen helemaal jouw ding? Doe dan op 20 Augustus mee aan de Freerun jam van gymnastiekvereninging Excelsior. Een jam is een grote open training waarbij een heel groot parcours van verschillende objecten wordt uitgezet. Je kunt hier zelf van alles en nog wat uitproberen. Er is genoeg begeleiding die je tips kunnen geven en meer kunnen vertellen over de sport. De Freerun jam wordt gehouden in sporthal de Mossendam. Iedereen is welkom, dus neem vooral vriendjes of vriendinnetjes mee. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Je kunt starten en weggaan wanneer je maar wilt. Ook de kantine van de Mossendam is tijdens de jam geopend.
Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met trainer Mika Bakker door te mailen naar Mika.bakker@hotmail.com of een whatsappje te sturen naar 06 8371 6938.

Foto: Facebook Excelsior

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.