De Goorse Tennisclub gaat twee “padelbanen” aanleggen

Naast het reguliere tennisspel kan er op termijn ook “Padel tennis” worden gespeeld bij de Goorse Tennisclub. Padel tennis is een racketsport die het midden houdt tussen tennis en squash. Het is gemakkelijk te leren omdat de baan ommuurd is, de bal minder hard gaat en de opslag onderhands is.
Voor de aanleg van de 2 padel banen worden één klassieke tennisbaan en een oefenmuurtje opgeofferd. Het complex zal zodoende vanaf volgend jaar bestaan uit 3 tennisbanen en 2 padelbanen.
De padelcommissie maakt zich al sinds februari 2020 hard voor deze nieuwe vorm van tennis. En heeft tijdens de algemene ledenvergadering van 6 juli jl. het merendeel van de leden weten te overtuigen van het nut van de aanleg. 90% van het totale budget is gerealiseerd, dat betekent dat nog 10% gerealiseerd moet worden. Dat geld moet worden bijeen gebracht via het werven van nieuwe leden, sponsoring en het GTC Obligatieplan.
Als alles volgens plan verloop worden de nieuwe padelbanen in maart 2022 feestelijk ingewijd met een openingstoernooi.

Foto: www.goorsetc.nl

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.