Nieuwe compositie Carl Wittrock uitgevoerd door KNA & Apollo

Accordeonvereniging Kunst Na Arbeid en muziekvereniging Apollo geven op zaterdag 20 november a.s. een gezamenlijk Premiereconcert.
Aanleiding is een nieuwe compositie van Carl Wittrock die geschreven wordt in opdracht van de Nederlandse Organisatie voor Accordeon en Mondharmonica (NOVAM). Het werk gaat zo’n 10 tot 15 minuten duren. De NOVAM heeft daarvoor een subsidie ontvangen van Fonds Podiumkunsten. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk accordeonorkesten het stuk gaan uitvoeren tijdens de jaarlijks georganiseerde eigen concerten. Om een groot publiek te bereiken is een samenwerking met een plaatselijk blaas-, symfonieorkest of koor een pre, omdat de compositie op die manier veel bekendheid krijgt, niet alleen binnen onze accordeonwereld maar ook daarbuiten.

Foto: Facebook KNA

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.