Inloopspreekuur reizen met OV

Er kan weer gereisd worden met het openbaar vervoer en dus starten de OV-ambassadeurs weer met inloopspreekuren op locatie. Tijdens deze inloopspreekuren voor senioren geven de ambassadeurs uitleg over het reizen met trein en bus. Reizen met het openbaar vervoer is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Het eerstvolgende inloopspreekuur vindt plaats in de Goorse bibliotheek op dinsdag 13 juli tussen 10.00 en 11.30 uur. Op doordeweekse dagen zitten OV-ambassadeurs ook klaar om telefonisch uw vragen te beantwoorden, via 038 – 303 70 10. Het nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 15.00 uur en maandag en woensdag van 18.30 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie op ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.