Wie helpt KWF Kankerbestrijding afdeling Goor ?

Door een aantal afzeggingen zoekt de Afdeling Goor van KWF Kankerbestrijding nog enkele collectanten voor de collecte die dit jaar wordt gehouden van 6 t/m 11 september. Wie zich als collectant wil inzetten of meer informatie wil over het collecteren kan bellen met Marijke Boomkamp, telefoon: 06 -30 69 52 49 of met Paula Wondergem, telefoon: 06 – 10 66 77 93. Aanmelden per mail kan ook via marijkeboomkamp58@gmail.com of via paula@wondergem.info.
Iedereen kan iets doen tegen kanker. Bijvoorbeeld door een paar uur te gaan collecteren in de collecteweek van KWF Kankerbestrijding. Met het geld dat onze collectanten ophalen, kunnen we onze missie waarmaken: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.