Exclusieve Franse klompencollectie te zien in “t Oale Ambacht”

Het internationale klompenmuseum “t Oale Ambacht” heeft deze week de deuren weer geopend. Naast klompen uit alle windstreken van Nederland zijn in het museum ook klompen uit Europa en Azië te bewonderen zijn. Het stralende middelpunt dit seizoen is een exclusieve Franse collectie klompen. Ook de allereerste machinale klompenmachines zijn in het museum te bewonderen.
Op de woensdag middagen laten 3 klompenmakers zien hoe een klomp met de hand wordt gemaakt.
Het klompenmuseum aan de Mulderskamp is open van dinsdag t/m zaterdag tussen 13.30 tot 16.30 uur.
De 25 Vrijwilligers verheugen zich er op de bezoekers uit binnen en buitenland weer te mogen rondleiden. Voor arrangementen en rondleidingen kan contact op genomen worden via klompen@klompenmuseumgoor.nl of 0547 260 529.
Kijk voor meer informatie op klompenmuseumgoor.nl.

Deel dit bericht via...

Agenda

* Meerdere voorstellingen/data

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte activiteiten staan hier niet vermeld.