Feestelijke bordjes voor 20 jaar Hof van Twente

Op vrijdag 10 september vieren we 20 jaar Hof van Twente. Een feestje wat we ook willen vieren met de hulp van kinderen in Hof van Twente. Daarom ontvangen alle kinderen via de basisscholen en BSO’s een kleurplaat met daarop een (leeg) bordje om te versieren. Uit alle tekeningen worden een aantal winnaars gekozen. Winnaars krijgen hun eigen ontworpen bordje in een échte uitvoering. Uiteraard voorzien van een heerlijk stuk taart. Klaar met versieren? Dan kunnen de kleurplaten worden ingeleverd bij de VVV Informatiepunten in Hof van Twente, de balie van het gemeentehuis of bij HofMarketing. Kinderen die wel in de Hof wonen, maar hier niet naar school gaan kunnen natuurlijk ook meedoen. Zij kunnen een kleurplaat afhalen bij één van de VVV Informatiepunten of het gemeentehuis. De versierde bordjes kunnen tot en met 31 augustus a.s. ingeleverd worden.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.