Mathieu Hesselink en Anton Ulfman exposeren in de Stoevelaar

In de zomermaanden zijn er maar liefst twee exposities te bezichtigen in woonzorgcentrum de Stoevelaar.
Mathieu Hesselink uit Goor is (semi) beroepsfotograaf en heeft de fotovakschool in Apeldoorn richting reclame gedaan. Mathieu vindt het ook heerlijk om in de natuur mooie beelden te maken. Ruim 20 jaar fotografeert hij nu modellen en vindt het erg leuk om met andere mensen te werken. Hij heeft een serie foto’s samengesteld van stillevens en natuurfotografie, die zijn te bezichtigen tot 11 september.
Anton Ulfman uit Markelo is een echte autodidact die zichzelf grotendeels het schildersvak aanleerde. Vele jaren was zijn hobby tekenen en schilderen. Maar na zijn pensioen kreeg hij meer tijd hiervoor. Gaandeweg kreeg hij er meer plezier in, dat gaat evenredig aan het resultaat.
Zijn onderwerpen haalt hij uit de omgeving, de vrije natuur of van foto’s uit zijn vakanties. Zijn schilderijen zijn duidelijk en kleurrijk. De werken van Anton Ulfman zijn te zien tot 18 september.

Een foto van Mathieu Hesselink

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.