Aanschaf en inrichting mobiele studio Hofstreek Omroep worden werkelijkheid

De Hofstreek Omroep kan dankzij donaties binnen afzienbare veel efficienter live-uitzendingen gaan verzorgen. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 en het Rabofonds Centraal Twente is de financiering van de aanschaf en inrichting van een mobiele studio een feit.
Hofstreek Omroep maakt radio- en tv uitzendingen voor de inwoners van de gemeente Hof van Twente. De uitzendingen worden meestal uitgezonden vanuit de radio- en tv-studio in Theater de Reggehof in Goor. De vrijwilligers van de omroep verzorgen ook diverse live uitzendingen op locatie. Tijdens bijvoorbeeld het Schoolfeest in Goor, de zomerfeesten in Hengevelde, de Paardenmarkt, het Big Band Festival en voor voetbalwedstrijden. Door de bestaande apparatuur te installeren in een schaftkeet kan de studio veilig vervoerd worden en hoeft deze niet telkens te worden op- en afgebouwd. De omroep kan hierdoor nog meer live-uitzendingen in alle kernen in de Hof gaan verzorgen. “Hofstreek Omroep komt steeds dichter bij de mensen”, aldus Sander Quee, bestuurder van de omroep.

René Nijhuis, lid van het bestuur van het Rabofonds, overhandigt een cheque aan Hanny Morsink van de Hofstreek Omroep

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.