Statiegeldactie voor de stichting Franje bij de Jumbo

Gedurende de hele maand juli kunnen klanten van Jumbo Goor hun statiegeld doneren aan de stichting Franje. Doneren kan door bij het inleveren van statiegeldflessen en -kratten op de doneerknop te drukken. Het statiegeld komt dan z’n geheel ten goede aan Franje.
De vorige keer bracht de actie ongeveer € 170,00 op.
De Stichting Franje biedt diverse activiteiten aan en verzorgt het vervoer van ouderen met een indicatie naar diverse dagbestedingscentra binnen de Hof van Twente. Daarnaast organiseert de stichting diverse dagtochten en éénmaal per jaar een tweedaagse reis. Deze reizen worden deelnemers tegen kostprijs aangeboden.
Franje is een stichting zonder winstoogmerk. Dit houdt in dat al het geld, dat overblijft van activiteiten weer wordt geïnvesteerd in de projecten en activiteiten die uitgevoerd worden.
Kijk voor meer informatie op franje.nl.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.