Bijna alle AquaSporten weer van start.

Bij Sportfondsenbad De Vijf Heuvels in de Hof van Twente gaan de openingstijden voor de 4 e keer dit jaar in de steigers door nieuwe versoepelingen.
Vanaf 7 juni zijn het vooral de Aquasport activiteiten in het binnenbad die eindelijk weer van start kunnen naast de zwemlessen en het banenzwemmen. Het gaat dan om de AquaVaria op maandagmiddag en woensdagochtend, Triatlontraining op maandagavond (van buiten naar binnen), AquaJogging op dinsdag- en donderdagochtend, Crazy Power Workout op dinsdagavond, Aquarobic op dinsdag- en donderdagavond, Peuter-kleuterzwemmen op woensdag- en zondagochtend, AquaGym op donderdagochtend en -middag, AquaVitaal op onderdagmiddag, Aquatrim op vrijdagavond en het Babyzwemmen op zondagochtend (samen met het Peuter- Kleuterzwemmen).
Voor alle Aquasport activiteiten geldt dat er gereserveerd moet worden via 0547-361794. Bestaande kaarten zijn, waar van toepassing, verlengd. Waar moet je op letten;
– Blijf thuis bij klachten
– Zwemkleding al aan onder de gewone kleding
– Handen desinfecteren
– 1,5 m afstand houden
– Mondkapje verplicht (behalve tijdens het sporten)
Toiletten zijn geopend. De douches nog niet allemaal. Naar verwachting zijn ze vanaf 14 juni allemaal weer open. Na het zwemmen zijn de kleedruimtes wel te gebruiken. De horeca kan ivm de 1,5 m handhaving helaas nog niet open, wel zijn er TO GO producten te verkrijgen. Check voor het exacte rooster buiten, binnen en in welk bad je terecht kunt de site zwembaddevijfheuvels.nl of mail je vraag naar info@sportfondsenhofvantwente.nl.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.