Het Franse familiedrama La Vérité in Filmhuis Alleman

In Filmhuis Alleman is op dinsdag 8 december de film La Vérité te zien.
Sterren Catherine Deneuve en Juliette Binoche spatten van het doek als moeder en dochter die samen aan een film gaan werken, waarna oude wrok komt bovendrijven.
Het Franse filmicoon Fabienne wordt door iedereen in haar omgeving op handen gedragen. Voor de uitbreng van haar memoires keert haar dochter Lumir met haar gezin vanuit New York terug naar Parijs. Het is voor Lumir geen verrassing dat alles in haar ouderlijk huis nog altijd om haar moeder draait. Vol verbazing leest ze de fantasierijke biografie van haar moeder. Fabienne heeft echter geen tijd om stil te staan bij de vragen die Lumir hier over heeft. Ze is druk bezig met de voorbereidingen van een nieuw filmproject. De reünie tussen moeder en dochter verandert in een hevige confrontatie, waarbij weggestopte trauma’s worden opgerakeld en de waarheid eindelijk boven tafel komt. Bekijk de trailer op You-Tube.
Aanvang: 20.00 uur – Entree: € 6,00. Kaartjes zijn on-line te bestellen op filmhuisalleman.nl. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maan-, woens- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 een kaartje kopen in de Reggehof.
Op filmhuisalleman.nl is ook het complete filmprogramma te bekijken.
Door de aangescherpte Corona-maatregelen is het aantal zitplaatsen in Filmhuis Alleman voorlopig beperkt tot 30. Wijzigingen van de maatregelen zullen gepubliceerd worden via de Facebook-, Twitter– en Instagramaccounts van Filmhuis Alleman.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.