Moordmysterie Knives Out in Filmhuis Alleman

Het moordmysterie Knives Out is op dinsdag 1 december te zien in Filmhuis Alleman. Regisseur Rian Johnson bewijst met dezeit vernuftige film dat de Agatha Christie-formule absoluut nog niet uitgemolken is. Met in de hoofdrollen o.a. Christopher Plummer, Daniel Craig en Jamie Lee Curtis. In de film wordt de befaamde misdaadschrijver Harlan Thrombey dood aangetroffen in zijn landhuis. Uit het niets duikt de charmante en scherpe privédetective Benoit Blanc (gespeeld door Daniel Craig) op om de zaak te onderzoeken. Hij moet afrekenen met een bende hebberige familieleden, die elkaar zonder aarzelen verdacht maken, en enkele loyale bedienden die stijf de lippen op elkaar houden. Blanc baant zich een weg door een kluwen van valse sporen, zelfzuchtige leugens en verborgen motieven, vastberaden om de waarheid te achterhalen. De trailer van de film is te bekijken via deze link.
Aanvang: 20.00 uur. Entree: € 6,00. Kaartjes zijn on-line te bestellen via filmhuisalleman.nl. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maan-, woens- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 een kaartje kopen in de Reggehof. Op filmhuisalleman.nl is ook het volledige filmprogramma te bekijken.
Door de aangescherpte Corona-maatregelen is het aantal zitplaatsen in Filmhuis Alleman voorlopig beperkt tot 30. Wijzigingen van de corona-maatregelen zullen wij publiceren via Facebook, Twitter en Instagram.
Deze films kunt u in december 2020 en januari 2021 verder zien in Filmhuis Alleman: 8 december: La Vérité, 15 december: Fisherman’s Friends, 22 december: Frozen II en Downton Abbey, 29 december: Mees Kees in de wolken en Little women, 5 januari: And then we danced, 12 januari: JoJo Rabbit, 19 januari: Hors Normes en 26 januari: Official Secrets. Alle info over de genoemde titels is na te lezen op filmhuisalleman.nl. Daar kunt u ook uw tickets reserveren.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.