Filmhuis Alleman ondanks maatregelen druk bezocht, Filmfestival afgelast

Ook bij Filmhuis Alleman gaat alles even anders dan normaal. Maar de hechte groep vrijwilligers kijkt positief terug op de afgelopen en naar de komende maanden. Zo werd de film “De Beentjes van St. van Hildegard” zo’n 30 keer vertoond en kende het nieuwe filmseizoen een prima start met veel uitverkochte filmvertoningen.
Helaas is wel het Filmfestival, dat gepland stond voor 8 november, komen te vervallen. Daar staat tegenover dat voor “Sinterklaas en de vlucht door de lucht” op woensdag 25 november een extra vertoning is ingepland. De familiefilm zal nu ook worden vertoond om 16.00 uur.
Omdat het maximaal aantal bezoekers terug is gebracht naar 30 personen heeft de grote zaal van de Reggehof een intieme setting gekregen met luxe zitbanken en fauteuils. Dat alles natuurlijk coronaproof.
De eerstvolgende film op het programma is “Parasite”, die zal worden vertoond op dinsdag 20 oktober. Dit Zuid-Koreaanse meesterwerk werd vorig jaar bekroond met Oscars voor de beste film, beste regisseur, beste niet-Engelstalige film en beste originele scenario. Daarna volgen nog “La Belle Époque” op 27 oktober, “Sorry We Missed You” op 3 november, “Out Stealing Horses” op 10 november, “Vice” op 17 november en “Dark Waters” op 24 november. De films op de vaste dinsdag beginnen om 20.00 uur. Entree: € 6,00. Het volledige filmprogramma is ook on-line te bekijken op reggehof.nl/film.
Kaartjes zijn, bij voorkeur, on-line te bestellen via reggehof.nl/film. Mocht dat niet lukken, dan kunt u op maan-, woens- en vrijdagochtend tussen 9.00 en 12.00 een kaartje kopen in de Reggehof.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.