Nieuwe Bridgegroep van start bij de Bebsel

Met ingang van 6 oktober kan er elke dinsdagavond weer gebridged worden bij De Bebsel. Na het vertrek van bridgeclub Niet Kwetsbaar uit de Bebsel begin dit jaar, is er een nieuwe Bridgegroep opgericht. “Bridgegroep De Bebsel” richt zich op bridgers die in een gezellige sfeer willen bridgen met een drankje en een hapje. Uiteraard is er ook een competitie element met op elke speelavond een leuke attentie voor de winnaars. Je kunt per avond meedoen, met of zonder (vaste) bridgepartner en zonder verdere verplichtingen. Kun je bridgen of wil je het leren? Dan ben je van harte welkom op de openingsavond op 6 oktober in het voorcafé van De Bebsel. Inloop 19:30 uur, aanvang 19:45 uur. Tijdens de avonden gelden de actuele coronamaatregelen. Meedoen kan uitsluitend na aanmelding door een e-mail te sturen naar bgdebebsel@outlook.com.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.