Apollo huldigt jubilarissen en kiest de vrijwilliger van het jaar

Tijdens de Algemene ledenvergadering van Muziekvereniging Apollo werden vijf jubilarissen gehuldigd: Martin van den Hooven; 25 jaar lid, Franka Volkerink; 40 jaar lid, Fred Brunnekreef; 60 jaar lid, Jan Lentelink; 60 jaar lid en Henk Sprick; 50 jaar lid.
Marcel Boonk werd tijdens de ledenvergadering benoemd tot Apollo’s Vrijwilliger van het jaar 2019. Marcel verzet achter de schermen bergen werk, met name bij de organisatie van evenementen en concerten. Daarom ontving hij een wisselbokaal als bedankje voor zijn grote inzet.

Vlnr: Martin van den Hooven, Franka Volkerink, Fred Brunnekreef, Jan Lentelink en Henk Sprick

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.