De Goorse MHC gaat “Grote Clubactie loten” verkopen

De lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020 gaat van start op zaterdag 19 september. De leden van Goorse MHC zetten zich dit jaar in voor nieuwe hockey- en trainingsmaterialen om zich verder te ontwikkelen en goed voorbereid de competitie in te gaan.
De leden van Goorse MHC zullen op een verantwoorde manier loten gaan verkopen: voor zowel de verkopers als de kopers. Meer informatie over verantwoord loten (ver)kopen tijdens de Grote Clubactie 2020 is te vinden op clubactie.nl.
Penningmeester Saskia van Essen van de Goorse MHC: “Onze leden zetten zich dit jaar in om extra geld op te halen voor nieuwe trainingsmaterialen. Bij onze club blijven we ons graag verbeteren en professionaliseren en daarbij is goed trainingsmateriaal een must. We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.”
Jaarlijks doen ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie en in totaal halen zij zo’n € 9 miljoen op voor het Nederlandse verenigingsleven. Groot, klein, sport of cultuur, alle soorten verenigingen kunnen extra geld ophalen door loten te verkopen. Een lot kost € 3,-, waarvan 80% (dus € 2,40 per lot) direct naar de clubkas gaat. Vorig jaar lukte het Goorse MHC om een kleine € 2.500 op te halen. Deze opbrengst zal zodra de omstandigheden het toelaten gebruikt worden voor mooie clinics en andere hockeygerelateerde activiteiten.
De trekking van de Grote Clubactie 2020 vindt plaats op woensdag 9 december. Vanaf donderdag 10 december vind je de trekkingsuitslag op clubactie.nl.
Het bestuur brengt ook het volgende graag onder de aandacht. Momenteel is de Goorse MHC op zoek naar een nieuwe voorzitter. We hopen ook door deze aandacht en positiviteit snel een nieuwe voorzitter te vinden die, samen met het bestuur en onze andere actieve vrijwilligers, vol voor deze mooie hockeyclub wil gaan. Dit mag ook best iemand zijn van buiten de club met bestuurlijke ervaring en wat gevoel voor leiderschap en ondernemerschap. Bij interesse graag mailen naar info@goorsemhc.nl.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.