Squashbanen in de Mossendam nu ook on-line te reserveren

Een squashbaan bij Sporthal de Mossendam is nu ook on-line te reserveren. De banen kosten € 10,00 per 3 kwartier en er kan met Ideal worden afgerekend. De Mossendam heeft twee squashbanen waar vooral door de week veel gebruik van wordt gemaakt. Meestal door vaste spelers, maar sindskort komen er steeds vaker nieuwe squashers bij komen. Squash is een intensieve, technische, maar vooral heel erg leuke sport om te spelen. In de meeste gevallen speel je met twee mensen op de baan, maar er wordt ook af en toe gedubbeld. Omdat squash in een beperkte ruimte wordt gespeeld, is het voor de veiligheid belangrijk dat de spelregels goed worden gevolgd.
Squashbanen reserveren kan via sporthaldemossendam.nl/squashbanen.

Foto: Facebook sporthal de Mossendam

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.