Het Goorse Repair Café gaat weer van start

Na een gedwongen Coronapauze gaat op 12 september het Repair Café in sporthal De Mossendam weer van start. Aanstaande zaterdag staan van 10.00 tot 13.00 uur de vrijwillige reparateurs weer klaar om u gratis te helpen bij reparaties van o.m. broodroosters, lampjes, föhns, kleding, fietsen, speelgoed, servies, noem maar op. Alles wat het niet meer doet is welkom. De reparateurs in het Repair Café weten bijna altijd raad.
Door repareren te promoten wordt bijgedragen aan het verkleinen van de afvalberg. Dat is
hard nodig vinden de organisatoren, “In Nederland gooien we ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, en die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zouden zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Met het Repair Café willen we daar verandering in brengen”.
Het Repair Cafe wordt iedere tweede zaterdag van de maand gehouden in sporthal de Mossendam.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.