Filmhuis Alleman is op zoek naar vrijwilligers voor diverse taken

Een groep enthousiaste vrijwilligers verzorgt van oktober t/m mei filmavonden in de Reggehof. Naast de reguliere filmavond op dinsdag worden er af en toe films gedraaid op vrijdagavond, in de schoolvakanties voor de basisschooljeugd, tijdens het filmfestival en tijdens een klein aantal speciale voorstellingen.
Naast kaartverkoop en zaalwacht zijn we op zoek naar mensen voor PR-activiteiten, om de programmacommissie te versterken, die mee willen helpen met het organiseren van verschillende activiteiten en ‘last but not least’ een constructieve bijdrage wil leveren aan de organisatie van het filmhuis. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging, hebt u affiniteit met films, zoekt u een zinvolle tijdsbesteding, bent u eens in de drie weken beschikbaar op dinsdagavond en bereid om een enkele keer op vrijdagavond, zondagmiddag en/of in de schoolvakantie een bijdrage te leveren? Dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u. Bent u geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar info@reggehof.nl. We maken dan een afspraak waarin we u meer informatie geven en bespreken welke taken u zou willen en kunnen uitvoeren. Kijk voor meer informatie op reggehof.nl/film.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.