Filmhuis Alleman presenteert nieuw najaarsprogramma

Filmhuis Alleman gaat, ondanks alle Covid-19 perikelen, dit najaar weer van start met een nieuwe filmseizoen: . De kick-off is officieel 6 oktober voor Judy, met Oscarwinnares Renée Zellweger die Judy Garland fenomenaal neerzet. Daarna volgen onder meer: Portrait de la Jeune Fille en Feu en Parasite. Op reggehof.nl/film staat het volledige programma voor de maanden oktober en november.
Wegens onverminderd succes wordt op 2 oktober nogmaals de film “De Beentjes van Sint-Hildegard” vertoond. Speciaal voor iedereen die in juli en september op vakantie waren. Noteer ook zondag 8 november in je agenda voor de vijfde editie van het Filmhuis Alleman Filmfestival. Door het virus een sobere uitvoering; voor € 10,00 kun je kijken naar de films Les Misérables en Bombshell. In het kader van het Overijssels Film Festival (OFF) wordt op 10 november de uiterst zintuigelijke film Out Stealing Horses vertoond. Speciaal voor de internationale Mannendag op 17 november, staat het politiek satirische Vice geprogrammeerd. Tickets zijn online te bestellen via reggehof.nl/film.

Deel dit bericht via...

Agenda

Stuur je agendaberichten naar agenda@goorsvictorie.nl

Besloten, geannuleerde en uitverkochte voorstellingen en activiteiten staan niet vermeld in dit overzicht.